Waarom je voor je kind een vriendenboekje moet kopen?!


Vriendenboekjes zijn op veel scholen heel erg populair. Waarom eigenlijk? Is het ook leuk om zo’n boekje te kopen voor je kind? Wij vinden van wel! De boekjes zijn leuk, leerzaam en een zeer originele herinnering voor later. Vriendenboekjes laten jouw kind andere kinderen beter kennen!

Contact leggen met andere kinderen

Hoe goed kent jouw kind de klasgenootjes of de vriendjes en vriendinnetjes waar hij of zij mee speelt? Door te vragen of vriendjes, vriendinnetjes, kennissen en familie het boekje in willen vullen, zorgt er voor dat je zoontje of dochtertje contact legt op een manier die wel eens tot nieuwe vriendschappen kan leiden.

Je kind speelt immers met veel verschillende kinderen. De meeste zal jij ook wel kennen, maar wat weet je nu ook echt van ze? Veel van de vragen in de vriendenboekjes laten jouw kind leuke weetjes uitvogelen over hun vriendjes en vriendinnetjes. Dat is niet alleen heel erg leuk, maar ook handig voor bijvoorbeeld verjaardagscadeautjes of kinderen die dezelfde hobby’s hebben.

Het boekje vol krijgen

Veel kinderen die al een vriendenboekje hebben vinden het geweldig om zo veel mogelijk kinderen in het boekje te laten schrijven. Zo komen ze van alles over ze te weten. Veel kinderen maken er speciaal voor jouw kind ook nog eens een echte sport van om hun pagina op te laten vallen. Ze versieren de pagina’s met stiften, glitters, stickers, foto’s, tekeningen en persoonlijke verhaaltjes. Zo maken ze het boekje van jouw kind zo mooi mogelijk.

Leuk voor later

Een vriendschapsboekje is niet alleen leuk om nu te bekijken, maar ook erg leuker voor later. Vaak kun je zelf ook nog wel klasgenootjes of vriendjes van vroeger herinneren of kom je ze nog wel eens tegen. Niks leuker om dan eens terug te kijken hoe de schooltijd was en wie ze ook al weer precies waren. De foto’s die er vaak bij geplakt worden maakt het nog leuker.

De leukste vriendenboekjes koop je op bol.com

Leave a Reply