Voetbal vriendenboekjes

De vroegere po√ęziealbums waren alleen populair onder meisjes. Met de komst van het vriendenboek werd dat anders. De jongens gingen enthousiast meedoen. Populair onder jongens (maar zeker ook meisjes!) zijn de vriendenboekjes van voetbalclubs als Ajax, Feyenoord, PSV en FC Barcelona. Daarnaast zijn er natuurlijk ook meer neutrale vriendenboekjes met het thema voetbal, zonder daarbij te verwijzen naar een bepaalde club.

Vriendenboekjes met het onderwerp voetbal

We hebben een snelle selectie gemaakt van een aantal algemene voetbal vriendenboeken. Deze boekjes bevatten net als vriendenboekjes met andere thema’s een hele hoop leuke en originele vragen om te weten te komen wie de persoon is die in het boekje schrijft. Specifiek is uiteraard dat het thema voetbal en sporten er veel in terugkomt. Afhankelijk of de boekjes op voorraad zijn (want ze zijn populair, dus af en toe uitverkocht) hebben we hieronder ook nog een aantal vriendenboekjes van bekende clubs weergegeven. Klik op een van de boeken om te ontdekken welke vriendenboekjes er nog meer zijn met het onderwerp sport.

Vragen in een voetbalvriendenboeken

In een voetbalvriendboek kan je zoontje of dochtertje net als in de boekjes met andere thema’s zijn of haar vrienden en vriendinnen allemaal iets over zichzelf laten vertellen. Naast algemene vragen staat er in dit boekje staan natuurlijk ook vragen als:
– Wat is je favoriete club
– Wat is je favoriete speler?
– Heb je foto’s of een handtekening van je favoriete speler?
– Heb je wel eens je favoriete speler of spelers van je favoriete club ontmoet?
– Verzamel je handtekeningen of foto’s van de spelers van je favoriete club?
– Heb je een shirt, petje of sjaal van je favoriete club
– Ben je lid van de fanclub?
– Bezoek je de jaarlijkse fanclubdag?
– Ben je lid van een voetbalclub?
– Wil je later ook profvoetballer worden?

Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die in een algemeen voetbalvriendenboek kunnen staan. De lijst is overigens niet compleet.

Leave a Reply